Při přestupu nad 4 hodiny máte nárok na občerstvení zdarma. Poukaz si vyzvednete na přepážce H v Terminálu 3. K dispozici je 6 restaurací: Thai Express Restaurace se nachází v Terminálu 1 mezi gates C13 a C15. Občerstvení obsahuje: Předkrm, výběr teplých entrée a nápoj. COSI Restaurace se nachází v Terminálu 3 v blízkosti gate B8. Občerstvení obsahuje: Pizzu, sandwich nebo salát a nápoj. McDonald´s Restaurace se nachází v Terminálu 1&3 v blízkosti gates A16, B28 a C15. Občerstvení obsahuje: Hamburger, hranolky, dezert a nápoj. The Mezzanine Restaurace se nachází v Terminálu 3 v blízkosti gate A2. Občerstvení obsahuje: Bufetové menu. Ocean Basket Restaurace se nachází v Terminálu 3 v blízkosti gate B26. Občerstvení obsahuje: Výběr entrée z plodů moře a nápoj. Taste of India Restaurace se nachází v Terminálu 1 mezi gate C15 a C13. Občerstvení obsahuje: Výběr z hotových tzv. “combo” jídel a dva nápoje. by Filip .
Mám zkušenost z konce září, tedy starší než měsíc. Meal voucher jsem normálně dostal, nicméně nevyzvedával se v Dubaji při přestupu tak jak to bývalo dříve, ale již na odletovém letišti při check-inu (resp. na gejtu v případě online check in). Tak jestli nebude problém v tomto...
Pamatuju si, že na meal voucheru bylo vyznačené datum platnosti, takže předpokládám pozdější použití nebude možné
Já jsem ho dostal letos v červenci klasicky na Transfer desku v Dubai. Už to nebyla taková "hezká kartička", ale jen vytisknutej kousek papíru. Platnost byla pouze jeden den...
V lednu jsem letěl s Emirates a měl jsem přestup 6 hodin. Po hodinovém shánění voucherů na letišti mi bylo řečeno na Transfer desku a informacích, že Emirates s platnosti od 1.12.2016 zrušili veškeré vouchery na jídlo. Již ani neexistuje přepážka, kde se dříve vouchery vydávaly.
Co k tomu říct... Před 5. lety byly EK na jiné úrovni a let s nimi byl nevšedním zážitkem. Spíše nechápu, proč EK vydává tak levné tarify ( BUD-BKK za 10k Kč) a přibližuje se cenami své dceřiné společnosti FlyDubai...
Spíš jak může někdo strávit hodinu hledáním místa kde dávají voucher na žvanec než by si ho mezitím koupil. David: Emirates mají skvěle zmáknutý marketing toť vše. Na lince PRG-DXB pokud zůstane možnost si zadarmo vylejt hlavu, tak koupáci budou chrochtat blahem i nadále a EK bude považována za "prémiovou", ať už to znamená cokoli.
Momentálne som na Taiwane a letím Kaohsiung Hong Kong Dubai Budapešť . Prestup v hong kongu mam 9 h . Včera mi jedno dievča povedalo, že letecká spoločnosť ti poskytne hotel ak máš stop viac ako 8h. Z KHS do HKG idem S dragon air a potom emiratmi . Nebookla som si však let priamo cez stránku emirátov ale cez britskú spoločnosť tripsta. Moja otázka teda je či si viem tuto výhodu uplatnit aj keď mam letenku cez spostredkovatela?